1/5

ENDAST FANTASIN SÄTTER GRÄNSER

 

När dina idéer tar slut, fyller vi gärna på med nya

När ditt kök ska bli som DU vill ha det!

 Detta är vi

Idékök är ett snickeriföretag. Förutom att vi är specialiserade på kök ser vi även till att allt runtomkring blir som du har tänkt dig, vare sig det handlar om ditt befintliga kök, en tillbyggnad eller renovering. Våra skickliga hantverkare borgar för att allt arbete utförs proffsigt och så snabbt som möjligt. 

 

Vi levererar kompletta kök, men kan även renovera ditt gamla, det vill säga byta ut luckor, bänkskivor, diskbänk, spisfläkt, med mera. Utan mellanhänder och till konkurrenskraftiga priser!

 Hemsidan och butikerna

Här på vår hemsida hittar du mängder med förslag till nytt kök, vare sig du letar efter en hel köksmiljö eller enbart luckor, bänkskivor eller annat du vill byta. Bläddra runt och låt dig inspireras.

 

Våra utställningsbutiker finns i Sölvesborg och i Karlshamn. Välkommen in på ett besök och låt oss ta del av dina planer. Tillsammans kan vi skapa underverk! 

Se adresser och öppettider nedan.

Idékök i Sölvesborg

Kämpaslättsvägen 1,

294 77 Sölvesborg.

Telefon: 0456-191 91

Delad ingång med ELON-butiken

 

ÖPPETTIDER

Onsd-fred 14–18. Lördagar 10–13

 

ÖPPETTIDER (Från 1 februari):

Måndag-Onsdag 14-18

Lördag 10-13

Stängt aftnar och röda dagar 

 

Idékök i Karlshamn

Drottninggatan 82,

374 38 Karlshamn.

Telefon: 0454-191 30

Delad ingång med Quality-butiken

 

ÖPPETTIDER:

Onsdag-Fredag 14-18

Lördag 10-13

Stängt aftnar och röda dagar 

 

Så här arbetar vi med ditt kök

 

Innan vi ritar upp ditt nya kök har du gjort ett besök i någon av våra butiker och kanske tagit med dig en enkel skiss på rummet där ditt nya kök ska stå, dvs längd, bredd och takhöjd. Därefter diskuterar vi tillsammans hur och var du vill ha din inredning och tittar på vilka möjligheter som finns, innan vi slutligen tar fram en ritning så att du kan se hur ditt nya kök kommer att se ut på plats. 

 

Notera: Vi arbetar alltid efter devisen att ingenting är omöjligt, men det är bra att tänka på att det omöjliga kan ta lite längre tid.